And heaven is overrated

igår va det fredag och min sista dag på jobbet, så när jag hade slutat så drog jag och matilda in en sväng till stan för att, ja vad gjorde vi? fikade lite och gick i affärerna nån timma. sen åkte vi hem igen och drog till mosan för lite fix innan vi drog vidare mot festligheter!
idag regnar det och jag har sovit halva dagen, kan inte säga att jag har gjort nästan nånting alls förutom att sova och kolla på film, har bara lämnat min sköna o varma säng enbart för att äta då och då..
nu ska jag köra twilight maraton!

det liksom bara rullar på

dagen började inget vidare bra alls, mulen himmel, stressig morron och en moped som dog när jag hade kommit halvvägs till jobbet! sen kom jag hur som helst fram till jobbet och efter ett tag tittade solen fram och det blev en riktigt trevlig dag trots allt! jag har ju faktiskt gått och blivit kär idag också haha, min otroligt snälla arbetskamrat som det så fint heter, david lånade ut sin longboard till mig som nu bor hemma hos mig över helgen. så min helg består nog i att åka på den!
we heart it.

tar o kurar ihop mig i sängen med en stor kopp te och drar igång nån gammal film så jag slipper tänka på allt tråkigt regn

nåra av dom där bilderna jag skrev om för ett tag sen


åh herregud, ett inlägg!

härligt när HMs höstkatalog kommer och det börjar kännas väldigt mycket som höst och jag har haft typ en veckas sommarlov!!! hehe men ändå rätt okej o sitta o klicka hem grejor från den..
sommar eller inte så var det ett tag sen jag skrev något här, har haft massor att skriva men har bara inte orkat. man blir så sjukt trött av att jobba hela tiden haha! men nu är det bara typ en och en halv vecka kvar tills jag också kan få sova hela dagarna!
hur som helst så var det vis i fredags och i lördags och måste bara säga att det blev så sjukt lyckat! har inte hunnit sova ikapp riktigt än men thats life right? nu hade jag egentligen tänkt att kolla på greys men det går inte, för jag har inte laddat hem nån ny sesooong. så jag får helt enkelt nöja mig med att sitta o kika på nya datorer på nån hemsida haha! hejss

oh, can you see what i see?

hemma igen efter en dag, en natt och en dag till ute på havet med min familj, vi hittade ett så himla mysigt ställe som vi sov på tog massa bilder med orkar inte lägga in dom i datan nu haha.. kanske kommer en annan dag vem vet?
hur som helst är helgen slut, helt sjukt hur fort dom här lediga dagarna går om man jämför med dom dagarna man jobbar! haha sick.
nu ska jag iallafall dra igång lite greys o sen krypa ner under täcket och sova, är rätt trött faktiskt

som jag minns då var det lätt även när jag trillade omkull

okej, jag med ger att mitt senaste inlägg va lite väl depp men livet va ganska segt just då.
hur som helst är tredje dagen på jobbet avklarad, det är helt sjukt hur trött man blir av att jobba haha! tur att det bara är två dagar kvar till helgen för då ska jag verkligen sova ut!
nu ska jag gå o käka lite o sen blir det att dra igång nåra avsnitt greys

klockan är alldeles för lite!

allt har ett slut, men ville nog aldrig riktigt tro på just den biten..
hur som helst är klockan ca 8 och jag har sovit sjukt dåligt och väldigt mycket för lite, men ska ändå iväg till min andra dag på jobbet. i regnet. igen.

whos gonna save the world tonight?

gårkvällen blev riktigt lyckad! kom dock hem lite för sent och gick upp alldeles för tidigt så är skapligt sliten nu..
dagen har bestått av att hjälpa till lite på akzo cupen och sen kolla på massa greys avsnitt! tänkte bara att jag skulle ge er ett inlägg o nu ska jag fortsätta titta på greys oväntat, nae inte precis ehehe.

RSS 2.0