lite jobbigt o komma på en vettig rubrik, ja?

krascha lite oväntat hos ela igår natt efter en sväng till korpa och en kvälls promenad på stan, rätt så naaajs!
nu sitter jag hemma i soffan o orkar inte göra nånting alls haha kul liv.

sitter hemma i mitt rum och låtsas att jag är i göteborg och lyssnar på coldplay.

!!!

home sweet home

hemma igen efter en sväng förbi halva släkten och en rätt kort tripp till köpenhamn!
dagen efter midsommar tog mamma jag och min syster bilen för en tur ner i södra sverige, hann med massa grejor! har hälsat på släkt och shoppat på ströget i köpenhamn. jag slänger in lite nytagna bilder som jag har tagit den senaste tiden!
grymmaste brudarna i staaan?
haha sjukt fina bilder på slutet ju? men skylten va så grym så va ju tvungen!
nu ska jag kolla på fotbolls match, hejs!

roadtrip

spenderat typ hela dagen i en bil, inte så värst nice alltså!
är helt sjukt trött så ska faktiskt krypa ner i bäddsoffan och försöka sova lite. laterrrrrrrrrr!

seize the day

precis vad jag har gjort idag, ehm eller inte. klockan tyyyp 8 vaknade jag av att mobilen ringde som tusan precis brevid mitt öra det var fritidsgården som sa att det inte blev nån sista dag nere på fältet med alla barnen idag pga att det spö regna. nice tänkte jag och försökte somna om, tror ni det gick? NAE.
så jag gick (okej, mer typ åt det släpande hållet) upp, ah eller ner, till tvn och låg där och dog ett tag tills jag tog tag i mitt liv och gjorde våfflor till mig och min syster! herregud vad snäll jag är!!! haha
resten av dagen har jag plinkat på min fina gitarr, kollat på säkert 10 avsnitt av gossip girl och ja typ inget mera alls.. rätt gött faktiskt! nu ska jag dra igång ännu mera gossip girl! vadå nörd? eller kanske nolifer..

första dagen på sommarlovet

som sagt idag var det första dagen på sommarlovet, inte för att jag va ledig men ändå!
mina små "barn" som ska försöka lära sig att spela fotboll den här veckan tycker att det är mycket roligare att spruta vatten på sina ledare och varandra så nu kommer jag bli ännu mera sjuk.. haha och att springa iväg och bara allmänt försvinna ibland! men alla var tillbaka till slut och imorn ska jag ta min cykel tillbaka till fältet och alla barn..!

sjukligt trött

weheartit.com

nice rubrik ju? är iallafall helt sjukt trött ni fick er ett blogginlägg iallafall.. nu ska jag krypa ner i soffan och kika på lite greys!

rubrikjävel

kvällen igår blev helt toppen och det är nog inte förens nu jag inser att alla inte kommer träffas varje dag i skolan mera.. lite sorgligt!
idag ska jag bara ta det väldigt lugnt, så jag sätter igång lite grey's nu!
puss

avslutningsveckan

min avslutningsvecka har varit helt sjuk! början av den va ju inte direkt kul.. men slutet har varit helt asbra! :D
i onsdags skulle alla nior städa och tömma sina skåp och sen spela brännboll hela dagen. sen på kvällen var det avslutningsmiddag på odenskans!
i torsdags var det sista sifkampen för min och alla niors del.. rätt kul o springa runt och skriva på allas tröjor, men fytusan det var sorgligt!
idag var det avslutning i kyrkan och utdelning av betyg och rosor i skolan, blev faktiskt väldigt nöjd med mina betyg! kommer faktiskt sakna min gamla klass 9Å och åbyskolan!  meeeeeen ikväll blir det fest med alla nior så nu peppar vi det okeeeej?!
nu kommer lite bilder från veckan
glad tjej med sin avslutningspressent!

kul liv, verkligen!

hemkommen efter träning och pizza, rätt nice!
nu sitter jag i min ensamhet och lyssnar på musik, också rätt okej
inser att dethär inlägget är fruktansvärt ointressant, godnatt!

you been the song playing on the background

okej nu var det nåra dagar sen jag skrev här men jag har verkligen inte haft varken tid eller orken för att göra det! men nu har jag det så nu tänkte jag gå igenom vad jag har gjort och lägga ut lite bilder
.
i tisdags morse (huuuuuuuuur tidigt som helst?!!!) åkte alla nior till göteborg för att gå på universeum och för att springa runt på liseberg! det första var väl sådär men kan ju säga att liseberg vägde upp det hela!
en sjukt läskig stol inne på universeum
peppar inför liseberg?
haha glada?
.
vi var på liseberg till runt klockan 23 och sedan bar det av hemåt igen, och ett riktigt trött gäng kom hem väl hem runt 3 någon gång haha sjukt hur trött man var!
.
i onsdags kväll drog jag till mikaela och träffade lite nice folk för att tälta, grilla, bada oså riktigt mysigt!
i torsdags tog jag det mest lugnt och försökte bli lite pigg till min träning på kvällen vilket inte lyckades särskillt bra men ändå!
.
i fredags kväll drog jag och anna till någon sjö för att softa med lite folk, trevligt det med!
.
btw, försök att inte bry er om prickarna man kan ju inte göra "stycken" i texten annars.. sjukt irriterande haha

RSS 2.0