testa något nytt

Tänkte som sagt testa något nytt! Läste på nån blogg att blogg.se hade skaffat sig en iphone app så jag fixa hem den snabbt som tusan och inviger här med min blogg med ett första mobilinlägg! Wihuuu

Nu ska jag ta tag i min plugg hög, ha det super!


been there, done that, messed around

sjukt jobbig dag idag i skolan! sov mig istortsett genom hela dagen, ja när jag inte garva åt exakt ingenting då..sjukt övertrött? jo kanske. när jag äntligen kom hem la jag mig i soffan och där har jag stannat tills nu, kollat dear john kan vara gulligaste filmen! och idol och nu ska jag nog faktiskt släpa mig upp nåt sängen. imorn är det studiedag så ska passa på att sova ut lite!
PEACE


mys-söndag

dagen igår bestod av att gå och kolla på fotbolls match, en match till sarahs minne. efter den softa jag lite här hemma och sen longboardade jag mig bort till axel där ett skönt gäng hängde :)
idag har jag kollat fotboll, spelat match själv och blivit förkyld. så nu ska jag dra igång nån film och mysa ner mig i sängen tills idol börjar. MYS-SÖNDAG SOM SAGT.
kände att en fotbolls bild inte va annat än rätt!

on the first page of our story the future seemed so bright

haha, jag tyckte att det behövdes lite fina bilder för att lätta upp stämningen på min ibland allt för deppiga blogg!

when i'm losing my control, the city spins around

igår efter skolan drog jag och petra för att käka lite och sen bar det iväg mot borta match, 9-2 wihuu! tyvärr kunde jag inte spela hela matchen för jag fick en smäll på foten och kunde inte springa mera..

idag har jag hoppat omkring på kryckor i skolan och nere på stan och känt mig allmänt sär. tack alla gullisar som brytt er och hjälpt mig med brickor och böcker och väntat på mig i trapporna!
nu sitter jag och kikar på idol, haha rätt roligt faktiskt. men ska snart halta mig upp mot sägen och drömma om hela fötter! 
google bild..

next time you point the finger, i'll but you to the mirrow


bilden är tog jag från balkongen imorse, innan jag sprang iväg mot bussen och skolan. skapligt fin morgon!

RSS 2.0