jag på bilden dårå

vännen är funnen och jag har nu klarat av mitt första pass på actic, känner mig lite stolt över mig själv och snart dyker jag ner i soffan där jag hör hemma med lite mat och lite agnes.
söt osv

vad gör man inte???


från arkivet dåva

lite härliga sommarbilder så här en måndags kväll, helt enkelt

I hope that you see right through my walls

har sparat mitt hår i vad som känns som en evighet och är rätt sugen på att klippa av det men är rädd att ångra mig. hmm får helt enkelt fundera ett tag! tror dock att bilden stämmer rätt bra

I hope that you see right though my walls
I hope that you catch me cause I'm already falling

I can be strong but with you it's not like that at all ↓

När man har veckans längsta rast vad ska man hitta på då? jo gå hem till agge och öva på att skriva med vänsterhanden, så klart!

it's like one step forward and two steps back

onsdags kläderna dårå. känner att stilen drar sig mer och mer mot street men vad gör de?? haha
kom hem tidigt från skolan idag, sista lektionen va inställd. väl hemma körde jag och syrran på soffhäng men ska försöka ta tag i mitt plugg nu!

juste, det är agnes ni och speciellt jag ska tacka för att hon är världens bästa och fixade min blogg lite granna

en tisdagskväll helt enkelt

idag skulle blivit en såndär nyttig dag, jag och agnes skulle käka plugga och till och med gå på gym. men icke, slutade i soffan som så många kvällar innan. med glass, skumtomtar, läsk och en grym film men inte klagar jag inte!!

låt honom veta att inget är som förr

nån gång ska vara den första? svarta bralls från gina, grå hood från hm, jeansvästen är hemmagjord, en vanlig vit tischaaaa, vita converse och en gammal mössa trippade jag runt i idag

I promise you that I'll learn from my mistakes

kladdkakebak och allsång med bästavännen, inget livar upp en deppig vecka som det!

sometimes the hardest thing and the right thing are the same

måndagar är bäst. ni vet man ligger där o sover i sin sköna varma säng, efter ett lååångt skönt höstlov med massor av sovmornar. så kommer lilla mamma o tänder lampan och talar om att nu ska man minsan gå upp för att det är skola och det spelar ingen som helst roll hur snällt eller mycke man än ber och bönar, man får ändå inte sova dom där exkta minuterna.. sen är det kaos. alla skenar runt i huset som galningar! iallafall jag, för jag är sen till bussen, som vanligt. mamma och jag kastar oss ut i bilen och kör i minst 178km/h ner till busshållplatsen där jag precis hinner knata bort till polarna innan bussen svänger in. då väntar bara en halvtimmas bussresa o tro inte att man kan sova då inte! då är all trötthet som bortblåst!! tills man når västervik, då slår den till igen och man blir helt plötsligt helt medvetslös. igen. precis till första lektionen, varje måndag samma visa. MÅNDAGAR ROCKAR..

instagram&min nu hela iphone3gs

all that counts is here and now

helt sjukt vad snabbt en vecka går, redan lördag! lovet har varit helnajs och det känns i hela kroppen att det inte är långt kvar till jullovet och österrike!!
igår var jag på maskerad så jag o mina vänner blev poliser för en kväll och rockade loss!

ganska klockren faktiskt!

Dreams, that's where I have to go

Jag tror inte att min katt uppskattar när jag spelar gitarr.


soffhäng

igår tog jag tag i mitt liv och släpade mig själv upp till tjustvallen klockan 9, belive it or not! för att åka lite skriller med killarna efter det landade jag i soffan och jag kan inte säga att jag har gjort så himla mycket annat än det fram tills nu haha! är det höstlov så är det.
bilden har fina felicia tagit

RSS 2.0