i'm trying to seize the day

jag vill vara aktiv på min blogg, jag vill faktskt verkligen det. men det känns som om ingen orkar bry sig om mina små ointressanta och nästan identiska blogginlägg! jag ska skaffa lite inspiration, så att jag kan skriva om massa intressanta grejor istället! sen ska det bloggas som aldrig förr. lovar!!

jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt

trasig. man använder trasig för att beskriva saker som är sönder, just nu är det jag. just nu är det så jävla jag. förlåt

21 augusti

är helt slut i hela kroppen och ska faktiskt ta och krypa ner i sängen nu, det är trots allt skola imorn!







länge leve sommaren

länge leve sommaren den som kom och gick igen snabbare än någonsin förut..

shit en endaste vecka kvar av sommarlovet och sen börjar skolan igen! då känns det ju riktigt najs att man kan få njuta av värmen och solen, eller? nej kanske inte med tanke på att det är skitkallt och helt grått utanför mitt fönster och hela jäkla sverige!
nu ska jag njuta av mitt sommarlov.

ingenting jag säger spelar längre någon roll

sitter just nu hemma hos min mormor och äter glass med chokladsås och hallon, kan tala om att chokladsåsen är knepig asså..
tänkte berätta vad jag gör här och vad jag har gjort igår.
igår åkte jag min mamma och lillasyster ner till kalmar för att gå på kalmarfesten och träffa lite släkt! helt sjukt vad folk det var på stan, haha! och kan inte säga annat än att maggio var rätt awesome.
idag har vi åkt ner från kalmar till kristianstad där min mormor då bor för att träffa henne och gå lite på stan (haha och så klart för att äta glass!) meeeen nu ska jag gå och vara social med min familj, heeeido!

baby close your eyes

sjukt. när man får sova kan man inte, när man inte får sova då jäklar kan man sova hur länge som helst!
just den här morgonen och även veckan kan jag inte sova! det tar sjukt lång tid innan jag somnar och det tar inte många minuter innan jag vaknar och kan inte somna om igen. sjukt irriterande haha! så jag har gått runt och varit jättretrött rätt länge nu.
haha ja det här va ju jätteintressant för er att veta, men jag har inget att göra och jag kan som sagt inte sova bort sommarlovet som inte känns som sommarlov längre för det känns jättemycket som höst! också mycket intressant.. nu ska jag käka lite frukost innan min mage dör..
baby close your eyes don't open til the morning light
don't ever forget you haven't lost it all yet.

nyyyy dator wooopwooop!

idag har jag min mamma och lillasyster varit en sväng till norrköping för lite shopping, rätt okej att få med sig lite kläder och en dator hem så min eftermiddag har bestått i att försöka komma på hur man ska göra med allt! haha
höööörs

ska nu krypa ner i sängen efter en rätt asnajs tur på longboarden!

yes, så äre

första augusti, fasen vad hände?

hela juni och juli är slut och nu är det bara 22 dagar tills jag börjar gymnasiet! hittils har jag inte haft så himla mycket sommarlov så idag var det riktigt skönt att solen kände för att kika fram! idag har jag gjort en del faktiskt bland annat har jag blivit en longboard rikare!! och sen har jag varit allmänt super mogen nere på hammar, eller vad säger ni brudar.. imorn hoppas vi på ännu mera sol och ännu mera skönt häng!
nu ska jag kika lite film, hörs!

RSS 2.0