bilder från tjejkvällen

kan tyvärr inte bjuda på nåra bilder från dagen i västervik med klassen, tog med mig min kära kamera men den dog lite fint i bussen på vägen in till stan!!! :(
i lördags var det tjejkväll och jag bara måste säga att jag tycker att det blev riktigt nice! kvällen resulterade dock i ett rött och svullet högerögonbryn men thats life!
slänger upp nåra bilder från den kvällen istället!
hälfen av bilderna är mina och hälfen är idas som jag lånade, thaaaanks :)

hej?

får lov att säga att studiedagen igår blev riktigt kass, jag hade faktiskt tänkt att göra lite grejor meeeeen gjorde exakt ingenting av allt det jag hade tänkt! men på kvällen kom mikaela en sväng och lyste upp min dag! den sköna stjärnan sov även här
idag stod det orientering i västervik på schemat för alla nior på åby. jag var supernervös men det gick faktiskt toppen tack vare en räddare i nöden! vi fick sen sluta redan vid ett vilket var sjukt skönt, resten av dagen spenderade jag i soffan med datorn i knät, tvn på och bara softade ganska så stenhårt!
imorn blir det inte heller nåra vanliga lektioner för då ska vi in till stan (igen) men dock inte för att orientera utan för att spela minigolf och käka pizza! rätt så niiiiiice. tar troligtvis med mig kameran och kan då förhoppningsvis bjuda på lite bilder sen!
godnatt

studiedag

studiedagar är nog till för att studera eller något liknande på.. BULLSHIT, vi kör på att lyssna superhög musik i mitt rum istället bara för att det är så himla mycket roligare!

friidrottsdag

som du såg när du läste rubriken har jag haft friidrottsdag idag, vilket inte är min favorit egentligen men va tusan. solen sken hela dagen så det blev en ganska trevlig dag ändå faktiskt! sen behövde man ju inte gå till skolan heller så de bidrog en heldel till att dagen blev bra! hehe
men nu ska jag göra en smoothie och gå och lägga mig i solen en stund
puss!


fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

tänkte bara säga att jag lever!
min helg har istort bestått av tjejkväll @eves place i lördags vilket var mycket trevligt och match i söndags och även igår! dock ska vi inte prata om några resultat. heh
tyvärr kan jag inte heller erbjuda nåra bilder från lördags men thats life!

vadå rubrik?

landat framför datorn igen efter en toppen dag med massor av sol och nästan mitt första dopp för iår! ganska så nice ändå!

just nu sitter jag och lyssnar på musik (men inte på spotify eftersom att jag tycker att det har blivit riktigt jäkla kasst! utan på grooveshark!) OCH försöker komma på något vettigt att skriva här..
det där sista går väl sådär, men slänger iallafall upp lite bilder som är tagna ungefär vid denhär tiden fast förra året :)

snö?!

gårdagen bestod av att bestämma lite smått spontant med min kära vän mikaela att vi skulle ses och gå på bio, mycket trevligt, mycket trevligt! dock lite små läskigt när jag inser att filmen vi har valt är en skräckfilm och att jag minns att jag är livrädd för just sådana! tur att man hade en mikaela att skrika med haha!
idag har jag gått upp skittidigt för att åka hem från min vän och ta mig till skolan, där franska äp väntade. inte alls lika trevligt! men som tur är skiner solen o himmelen är klar blå! vilken underbar dag, verkligen...
gud, vad fan är ditt problem?!
men nu ska jag låsas som att det är sommar o slänga in lite sköna bilder från grancan.

RSS 2.0